Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
logo.img.alt
Thuis

SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD.

Van goede kwaliteit De Dozen van de Kerstmisgift voor verkoop
Van goede kwaliteit De Dozen van de Kerstmisgift voor verkoop
Ik ben online Chatten Nu

SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD.

1 2 3 4 5
SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD. SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD. SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD. SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD. SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD.

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Midden-Oosten
Merken : MAXIMUM·I
Aantal werknemers : 50~200
Jaarlijkse omzet : 20 million-30 million
Opgericht Jaar : 2002
Export pct : 70% - 80%
Advantage: ODM including Design, Trade, and Manufacture

YANGCHOU SCHILD DRUK EN VERPAKKINGSco. Ltd is een fabrikant van China, gespecialiseerd in het doen van hoogste rang brandmerkte vakjes, kleurrijke drukdocument vakjes, stijve spaanplaatvakjes, en andere document verpakking met inbegrip van document zakken, plooide vakjes en PDQs. Wij leveren de kantoorbehoeften, scapbooks, de albums, document de fotokaders, de etiketten en de markeringen, de groetkaarten en de enveloppen ook van uitstekende kwaliteit, enz.


Na meer dan 20 jaar van druk en verpakking ervaring, zijn wij van een kleine enige druk en verpakkende fabrikant aan een geïntegreerde de volledig-dienstgroep voor Druk en Verpakking Ontwerp, Product het Ontwikkelen zich, Productie, Toebehoren en Giftensourcing, en het verschepen gegroeid.

 

In 2016, bouwen wij onze eigen merknaam MAXIMUM voor TAAK MAXIMUM VOOR UW DRUK EN VERPAKKING.


※ MAXIMUM·I Design&Sourcing&Service-Centrum:

Ons bureaucentrum wordt gevestigd in Nationaal Cultuurcentrum van Shanghai. Wij verlenen de ontwerpdienst door onze hogere ontwerpers, en bieden cliënten de volledige leveringsketen diensten met inbegrip van toebehorensourcing, productontwikkelingen, OEM productie en kwaliteitsborging aan.


※ MAXIMUM·Ik vervaardig: MAXIMUM ANHUI·I DRUKco., LTD:

MAXIMUM·I de Hoogwaardige Workshop, gespecialiseerd in het doen van luxe verpakkende dozen en kunstleer verpakkende producten, wordt en gevestigd in ZHEJIANG-Provincie, die 3 uren door de Stad van Shanghai, 2 uren door trein drijft. En hebben takfabriek in Anhui-provincie. Nu hebben wij meer dan 80 arbeiders en hebben volledige reeksen machines en het materiaal voor compensatiedruk, zijde sreen druk en het schitteren, het Lamineren, UV, heet-zegel, klevend, en diecutting enz.


※ MAXIMUM·Ik assoieer Fabrieken:

Wij hebben meer dan 20 samengewerkte grondstof en toebehorenleveranciers op lange termijn in de Provincie van Jiangsu en Zhejiang-. Wij werken bij de bouw van na-drukt workshops in de niet commerciële kleine steden of de onderontwikkelde gebieden. Wij bundelen de fabrieken samen om onze grote zaken te doen, en met de steun van de Lokale regering, lokaal werkt helpen krijgt hun banen in hun geboortesteden.

 

※ MAXIMUM·I Klanten:

Met meer dan 20 jaar van zich het ontwikkelen en de groei, hebben wij nu merkklanten zoals DOCUMENT MAGISCHE GROEP, Gelukkige Hoekgroep, L'occitane, Vos, Laline, Marriotts, enz. Wij zijn ook gediplomeerde leverancier voor het doen van Disney, Wonder en Sleeplijnen drukkend producten.

 

SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD.

Contactgegevens
SHANGHAI MAX·I PACK&GIFTS CO. LTD.

Contactpersoon: Miss. Nan Fang

Tel.: 86-21-61170157-86

Fax: 86-21-61170157

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)